TEPUNG WAFFLE CRISPY
rangup di luar, gebu di dalam
Berat: 1kg
Harga: RM6.50
Link Pembelian
Boleh menghasilkan antara 17-19 keping waffle menggunakan Mesin Eagle, 20-24 pcs guna waffle maker homemade
ATURAN PENGGUNAAN:
- 1kg Tepung Waffle
- 1000ml air masak
- 100ml minyak masak
- 5 biji telur Gred B
Jika nak bancuhan cair, tambah lagi 200ml air
Untuk bancuhan sedikit
- 200g Tepung Waffle Crispy
- 200ml air masak
- 20ml minyak masak
- 1 biji telur gred B
SETTING MESIN WAFFLE
Setting Mesin Waffle Eagle
- Suhu 200 Celcius.
- Masa 4 minit
Setting Waffle Maker Homemade
- Suhu (tidak perlu setting)
- Masa 8 minit
Setting Mesin Waffle China
- Suhu 180 Celcius.
- Masa 4 minit
Kaedah Penyimpanan
- Simpan dalam bekas tertutup dan masukkan dalam peti sejuk bahagian chiller
- Bancuhan boleh tahan sehingga 2-3 hari
Alamat Perniagaan:
MATAF INDUSTRIES
180-G, Jalan Lavender Heights 5, Lavender Heights Business Square, 70400 Seremban, Negeri Sembilan
HP: 019-6070004
Whatsapp: http://wasap.my/60196070004
Layari:
Facebook: https://www.facebook.com/mataf.my
Website: http://www.mataf.my
Kaedah Penghantaran:
i- CityLink Express
ii- Pos Laju
iii-Pos Domestik
iv- EMS Pos Malaysia
v- JNT
#tepungwafflecrispy
#tepungviral
#wafflerangup
#tepungwaffle
#wafflecrispy

0 Comments